Zatvori
  • Institut “Dr Josif Pančić“ |
  • Tadeuša Košćuška 1, 11000 Beograd

  • 011/3031-650

Filter čajevi

Filter vrećice, kao savremena forma pakovanja čaja za jednokratnu upotrebu, predstavljaju komforno rešenje za svakodnevnu pripremu i upotrebu čajnih napitaka. Izrada i kvalitet finalnih proizvoda usaglašeni su sa zakonskim propisima koji važe za proizvodnju životnih namirnica, uz rigoroznu primenu HACCP sistema. Lekovito bilje koje čini sadržaj vrećice je pripremljeno i usitnjeno prema standardnim propisima za optimalnu ekstrakciju aktivnih sastojaka, dok su vrećice izrađene od kvalitetnog filter papira koji omogućava neometani prelazak aktivnih sastojaka u vodenu fazu. 

Filter čajevi

Naša paleta filter čajeva obuhvata čajeve koji, osim toga što se koriste kao čajevi za uživanje i u svakodnevnoj ishrani, takođe imaju i blagotvorne efekte na harmonizaciju određenih fizioloških procesa i očuvanje zdravlja.

Proizvodnja čajeva u filter vrećicama usaglašena je sa zahtevima HACCP sistema. Kao i kod ostalih proizvoda Instituta, pre puštanja u promet, svaka serija proizvoda prolazi rigoroznu kontrolu kvaliteta kojom se garantuje mikrobiološka i zdravstvena ispravnost, kao i usaglašenost sa specifikacijom proizvoda uz poštovanje zakonske regulative.

Podelite:

Imate pitanje?

Ukoliko imate pitanje u vezi naših preparata, možete nam pisati putem kontakt forme.

Kontakt

Slični Proizvodi