Zatvori
  • Institut “Dr Josif Pančić“ |
  • Tadeuša Košćuška 1, 11000 Beograd

  • 011/3031-650

Čajne mešavine

Čajne mešavine sastavljene su od brižljivo odabranog lekovitog bilja blagog dejstva, čija je efikasnost i bezbednost upotrebe potvrđena višedecenijskom primenom, prema recepturama baziranim na tradicionalnim iskustvima narodne medicine i savremenim istraživanjima. Na izradi receptura radili su timovi farmaceuta poštujući savremene principe fitoterapije, hemijski sastav aktivnih materija i farmakološko delovanje svake komponente. 

Čajne mešavine

Upotreba čajnih mešavina namenjenih kao pomoć kod određenih zdravstvenih tegoba, preporučuje se za samolečenje samo u početnim fazama bolesti i za otklanjanje blažih simptoma. Kada su u pitanju hronične bolesti i teži simptomi koji zahtevaju primenu medikamentozne terapije, čajevi i čajne mešavine se mogu koristiti kao pomoćna sredstva po preporuci ili uz saglasnost lekara. 

U proizvodnom programu Instituta nalazi se preko osamdeset čajnih mešavina koje povoljno deluju na ublažavanje simptoma bolesti disajnih organa, sistema organa za varenje, urinarnog sistema, metaboličkih bolesti, koštano-mišićnog sistema, na bolesti srca i krvnih sudova, nervnog sistema, poremećaja funkcije reproduktivnog sistema kao i na jačanje imuniteta. 

Proizvodnja čajnih mešavina usaglašena je sa zahtevima HACCP sistema. Kao i kod ostalih proizvoda Instituta, pre puštanja u promet, svaka serija proizvoda prolazi rigoroznu kontrolu kvaliteta kojom se garantuje mikrobiološka i zdravstvena ispravnost, kao i usaglašenost sa specifikacijom proizvoda uz poštovanje zakonske regulative.

Podelite:

Imate pitanje?

Ukoliko imate pitanje u vezi naših preparata, možete nam pisati putem kontakt forme.

Kontakt

Slični Proizvodi