Zatvori
  • Institut “Dr Josif Pančić“ |
  • Tadeuša Košćuška 1, 11000 Beograd

  • 011/3031-650

Proslava dana Instituta

Na današnji dan, davne 1948. godine, počela je priča o odlučnosti i posvećenosti da se čarobni i neiscrpni svet lekovitog i aromatičnog bilja pretoči u proizvode vrhunskog kvaliteta – u funkciji doprinosa dobrom zdravlju generacija vernih potrošača.

Institut „Dr Josif Pančić“ je za ove 74 godine poštujući zakonitosti prirode i uzimajući najbolje od lekovitog bilja i njihove sinergije, kroz kontinuiranu naučnoistraživačku farmaceutsku i poljoprivrednu delatnost - iznedrio preko 400 proizvoda, dostupnih potrošačima kako u Srbiji, tako i širom regiona.

Uporedo sa razvojem naučnih istraživanja i proizvodnje, posvećeni smo promociji gajenja lekovitog bilja, očuvanju prirodnih resursa i ekološkom pristupu – unapređenjem tehnologija organske proizvodnje.

Trudićemo se da i u godinama koje su pred nama Institut „Dr Josif Pančić“ ostane sinonim punog poverenja i kvaliteta. Nauka u saradnji sa prirodom – vama na dar!

 

Povodom 74-godišnjice osnivanja Instituta  održana je proslava kojoj su prisustovali zaposleni u Institutu ,nekadašnji zaposleni kao i članovi upravnog odbora.

Proslava je održana u prijatnom ambijentu restorana Romatik u Pančevu