Zatvori
  • Institut “Dr Josif Pančić“ |
  • Tadeuša Košćuška 1, 11000 Beograd

  • 011/3031-650

Obaveštenje Ministarstvo nauke
jan.

Obaveštenje Ministarstvo nauke

Obaveštavamo Vas da je Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, 25.01.2023. godine raspisalo Javni poziv za učešće u sredstvima Ministarstva u 2023. godini za 14 programskih aktivnosti.

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija: Šesti poziv za uključenje talentovanih mladih  istraživača – studenata doktorskih studija u naučnoistraživački rad NIO.
dec.

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija: Šesti poziv za uključenje talentovanih mladih istraživača – studenata doktorskih studija u naučnoistraživački rad NIO.

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija dana 25. decembra 2022. godine raspisalo je Šesti poziv za uključenje talentovanih mladih  istraživača – studenata doktorskih studija u naučnoistraživački rad NIO. Text poziva i prijave mogu se preuzeti sa sajta Ministarstva www.nitra.gov.rs na adresi:

https://nitra.gov.rs/tekst/456/s-e-s-t-i-p-o-z-i-v-talentovanim-mladim-istrazivacima.php

 

Konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme – Pomoćnik direktora za prodaju i marketing
avg.

Konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme – Pomoćnik direktora za prodaju i marketing

 INSTITUT ZA PROUČAVANJE  LEKOVITOG BILjA “DR JOSIF PANČIĆ“  Beograd, Tadeuša Košćuška 1  raspisuje   Konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme   jednog izvršioca za poslove   Pomoćnik direktora za prodaju i marketing Opis poslova radnog mesta:…